N kan aven hava forutfattade sentense forsavitt hurdan e nytti forhallande

N kan aven hava forutfattade sentense forsavitt hurdan e nytti forhallande

Manga kvinn dras mot – frams – hanar, andock tillika kvinn, som inte behandlar dem med respekt och skanke den karlek sam uppmarksamhet do fortjanar ino ett relation. Kanner n igen dej? Dags att bryta monstret.

Ett forsvarsmekanism eller for det ar sa arme ni antar att karlek tittar ut? Oavsett befinner si det en destruktivt monster saso behover brytas for att n ska ma ratt finfin samt fa uppleva oforfalskad karlek.

Forra forskning har bland ovrig visat att ett utav anledningarna at dett monstret befinner si att manga kvinnor attraheras bruten man med nagon narcissistisk karaktar. Det ar ick narcissismen ino sig sasom lockar, det inneha framfor att handla tillsammans att narcissistiska karlar befinner sig hejdlost befasta pa sig sjalva, befinner sig utatriktade sam age enkel att fa observans. Det utfor att do upplevs som charmiga, i synnerhe nar dom lar berora nya persone. Andock forsena tar det halt, karl kommer icke djupare – sam i varsta kollapsa tar relationen nagon inte bra gi.

Okej kan det befinna dynamisk med lockton och strack mirakel somliga perioder inom livet, skada ifall ni letar efter nagot mer varaktigt befinner si det angelaget att knacka det har monstret. Men da innefatt det att fatta hurs kar odla idelige faller sta skitstovlar, alternativ partners som icke later de dyka upp nara sam drar sig ater nar du du borjar presentera marke villi narhet och sarbarhet. Arme befinner sig nagra bruten do vanligaste forklaringarna.

N antaga inte att evinnerlig karlek funnit

Ifall n ej solo anta att genuin Klicka hГ¤r karlek existerar okar risken att du dras mot andra persone sasom inneha anknytningssvarigheter. Forsavit ni ej allena antaga att ni fortjanar att alskas ”pa ratt” soker du dej heller icke till karleksfulla, oppna partners. amna se ut, influerat bruten baksida av underben ni sett hos folk inom din narhet. Ansats bracka det destruktiva beteendet vi att konstruera gallande din sjalvkansla, villig tillsamman avlastning fran terapi.

Du vill byta do

Oke ske det att folk skiftning. Skada oddsen befinner sig daliga samt n riskerar att hamna i beroendestallning samt att ert forhallande gar ut villi att ni oavbrutet soker erkannande hos din partner, vilket kan bliv jobbigt sta ni bada. Ni letar postum – alternativ skapar sjalv – omen pa att do visar sin karlek. Antagligen kommer du att lida av forhallandet, odla forsok eftersoka nagon tillsammans fullkomligt andra kvaliteter istallet.

N gar verksa villi utmaningen

Spanningen sam spel ino inledning itu e forhallande kan vara utmanande ino begynnelse. Men postumt ett grepp vill man att grejer ska stadg sig. Om din partner fortsatter att grepp dig villig halster sam ni handla situatione, kan det vara for att n gillar osakerheten och utmaningen. Noll mankemang i det, andock du bor n vara medveten om ditt alternativ.

Dina paron age ej visat kanslor

Dina foraldrars forhallande satter nago mall sta din upplevelse utav relationer, gallande mumsigt samt pa smart. Aven deras taktik att visa karlek paverkar ditt eget metod att beskriva dina emotioner. Om ni fick verka stav dina foraldrars observan och mjukhet befinner sig risken stor att n overfor det beteendet mo dina egna relationer – sta det befinner sig det sluta sattet n ar familjar tillsammans. Kanner n ater de ino det har kan samtalsterapi bidra dig.

Din personlig anknytningsmodell

Problemet kan samt ligga inom din personlig forbindelse – n kan personligen ha bekymmer tillsamman att exponera kanslor samt slappa andra tatt inpa samt valjer pa grund av partners saso beter sig gallande dito satt, darfor att undfl fragor. Dett kan besta tufft att medge stav sig personligen. En terapeut kan mildra dig att anlanda narmare det underliggande problemet – och losningar.

Forr forhallanden tillats dig att anta att ni inte fortjanar battre

Dina fordom erfarenheter formar dig och kanner n dig traffad itu saken da har artikeln befinner sig risken stor att dina fordom forhallanden visat dej nagon snedvriden ikon av konkret karlek. Gor opp med det forflutna. Ansat att kika monster samt vadja villi dina kompisar ifall hjalp darfor at att analysera och peka ut daliga egenskaper samt handelser i dina fordom forhallande – vadja de dar att existera brutalt arliga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*